Factura COSMOTE poate fi platita la bancomatele Raiffeisen Bank

Data publicarii: 19-07-2011 | Finante-Banci



 De astazi, clientii Raiffeisen Bank isi pot plati factura COSMOTE la oricare dintre bancomatele bancii, fara comision.

Clientii Raiffeisen Bank au nevoie doar de cardul lor, fie el de debit sau de credit, pentru a-si plati factura la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii din intreaga tara, care functioneaza non-stop. Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat. De asemenea, factura COSMOTE poate fi platita si prin Internet Banking.

Parteneriatul cu COSMOTE aduce doua avantaje majore pentru clientii Raiffeisen Bank: in primul rand, operatiunea este mai rapida; in al doilea rand, nu depind in nici un fel de programul casieriilor si pot sa scape de grija facturii la orice ora din zi si din noapte.

La sfarsitul lunii iunie, Raiffeisen Bank a lansat facilitatea de reincarcare a cartelelor preplatite direct de la bancomatele bancii, fara comision. Un alt serviciu gratuit la ATM-uri este obtinerea unui mini-extras de cont, continand ultimele 10 operatiuni efectuate de client.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor sai mai multe canale bancare alternative, care economisesc timp si bani: Internet Banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) si plata automata a facturilor prin Direct Debit.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: