Cum sa folosim eficient cardurile de fidelizare ale marilor magazine

Data publicarii: 20-07-2011 | Finante-Banci

Desi majoritatea marilor retaileri ofera constant reduceri de pret pentru o serie de produse comercializate, cateva lanturi de magazine ofera in plus clientilor beneficii suplimentare considerabile prin cardurile de fidelizare.

De ceva timp, consumul romanilor a migrat treptat dinspre magazinele de cartier si piete spre comertul modern prin marile lanturi de magazine. Acestea au ajuns sa domine astfel cumparaturile de consum ale romanilor, iar pe fondul concurentei in crestere au apelat la diverse modalitati de atragere a clientilor. Capital a facut un tur al marilor retaileri si va prezinta in materialul de fata cateva ponturi pentru a cumpara cat mai convenabil din aceste magazine.

Urmariti pliantele

Una din cele mai eficiente metode de a cumpara cat mai convenabil din lanturile de magazine este consultarea in prealabil a pliantelor proprii,  atat de pe paginile de internet ale companiilor, cat si in magazin, fiind disponibile la intrare. In general, pliantele contin o serie de produse aflate in promotie timp de o saptamana sau doua, iar reducerile de pret nu sunt de neglijat. Consultand pliantele online, puteti sa va faceti o lista cu produsele ale caror preturi va tenteaza, in paralel cu comparatii intre ofertele diferitelor magazine.

Cititi integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: