Banca nr. 1 din Romania face angajari. VEZI ORASE SI POSTURI

Data publicarii: 25-07-2011 | HR/Cariere



Cea mai mare banca din Romania dupa activele detinute si dupa numarul de angajati, BCR, are peste 50 de joburi vacante in momentul de fata, potrivit site-urilor de joburi si platformei proprii de recrutare online.

Majoritatea posturilor vacante la BCR presupun experienta de minim 2-3 ani in domeniu

Cele mai multe joburi disponibile sunt in Bucuresti, dar exista si oferte pentru alte orase din tara - Pitesti, Brasov, Oradea, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Horezu, Campulung Muscel, Zalau,  Turnu Magurele, Medias sau Odorheiu Secuiesc.

Ofertele de angajare in banca detinuta de grupul austriac Erste Bank nu se adreseaza strict economistilor sau celor cu experienta in domeniul bancar, ci sunt cautati si specialisti din alte domenii, cum ar fi IT, resurse umane, juridic si administrativ, scrie Realitatea.net

Printre posturile scoase la concurs doar in ultima saptamana se numara cele de Operator ghiseu, Specialist risc, Analist suport, Manager segmente clienti, Supervizor-Biroul Banca la Distanta, Manager vanzari, dar si Consilier Resurse Umane, Coordonator proceduri judiciare, Analist configuratie IT, Director de sucursala.

VEZI anunturile de angajare postate de BCR pe Bestjobs.ro.

Majoritatea posturilor presupun experienta de minim 2-3 ani in domeniul pentru care candidatii aplica. Printre aptitudinile cerute la angajare: afinitate profesionala; capacitate organizatorica, creativitate, initiativa, gandire analitica, orientare catre client, spirit de echipa, atentie la detalii si autocontrol in situatii de stres.

BCR posteaza in timp real toate anunturile de angajare pe o platforma proprie de recrutare. Cei interesati pot cauta aici joburile vacante in orasul lor. VEZI toate ofertele disponibile pe recrutare.bcr.ro.

La inceputul acestui an, aproximativ 100 de angajati ai bancii au protestat in fata sediului principal al BCR, nemultumiti de intentia administratiei de a mentine suspendate unele drepturi din contractul colectiv de munca.

Sursa: Realitatea.net