Evolio isi propune sa devina liderul pietei romanesti de tablete Android

Data publicarii: 26-07-2011 | IT&C

Noul dispozitiv revolutioneaza modul in care oamenii si companiile interactioneaza gratie portabilitatii extraordinare, de doar 760 gr., autonomiei mari, de pana la 10 ore de functionare continua, platformei deschise si a unui ecosistem original de aplicatii si servicii.

Neura este prima tableta care are preinstalate aplicatii romanesti pentru Android care ofera acces la continut in limba romana. De asemenea, este singura tableta disponibila in Romania care beneficiaza de servicii business precum videoconferinta, telefonie IP sau Cloud Computing.

Aplicatia de Stiri Presaonline, cunoscuta deja de catre detinatorii de smartphone-uri, este preinstalata pe Neura intr-o forma noua, adaptata ecranelor mari, fiind vorba practic de un ziar electronic. Mai mult, Stirile apar pe ecranul tabletei in timp real, chiar daca aplicatia nu este deschisa, prin intermediul unui desktop widget. Evolio pune la dispozitia utilizatorilor Neura Si libraria virtuala Evobook , o librarie de carti electronice (ebooks) in limba romana, carti care pot fi downloadate pe tableta in orice moment, oriunde s-ar afla acestia. In plus, Evolio va oferi incepand cu luna septembrie si o aplicatie care ofera acces la continut video: posturi TV romanesti si filme, in regim Video on Demand.

Beneficiind de o platforma 100% deschisa, Neura dispune de toata paleta de conectivitate 25 iulie 2011 - Evolio iSi propune sa devina lider pe piata tabletelor wireless, direct PC, internet, retea LAN avand integrate: 3G, Wi-fi N, Bluetooth, USB, SD, iar prin adaptor sau docking: HDMI, Ethernet.

Evolio ofera pentru companii pachetul de servicii Business Plus care cuprinde urmatoarele servicii asociate tabletei Neura: Serviciul de Videoconferinta, Serviciul de telefonie mobila VoIP cu integrare in sistemul PBX al companiei, Mobile VPN Si desktop remote access, toate acestea furnizate la un nivel garantat de calitate Si disponibilitate a serviciilor tip SLA (Service Level Agreement).

Liviu Nistoran: "Utilizatorii pot folosi tableta Neura pentru a citi si edita aproape orice tip de document, (word, excel, powerpoint, etc.), pe care apoi il poate printa, sau eventual semna si retrimite. Acestia isi pot accesa computerul prin sistemul Remote Desktop Access si pot rula Windows sau orice aplicatie a companiei direct de pe tableta.

Pentru clientii business care vor sa tina legatura cu colegii, exista posibilitatea apelarii, cu ajutorul unui headset, un interior din companie printr-o legatura criptata si la cost zerochiar daca se afla in strainatate (prin conectare la un hotspot). De asemenea, acestia pot face videoconferinte cu alti colaboraori care se afla oriunde in lume. Moda tabletei a trecut acum a inceput nevoia de tableta.!" A mai declarat Liviu Nistoran Presedinte Televoice.

In completarea ecosistemului Neura, Evolio lanseaza gama de accesorii originale care extind capabilitatile tabletei. Printre accesoriile pe care clientii le pot folosi impreuna cu tableta se afla: diverse huse, standere, husa cu tastatura, suport de masina (fixabil pe tetiera), docking station, microSD pentru extinderea memoriei interne, Stylus capacitiv, casti si boxe.

Evolio Neura este echipata cu cel mai rapid procesor disponibil pentru tablete: Nvidia Tegra 2, 1 Ghz Dual Core, cu accelerare grafica de inalta performanta Full HD, Si vine cu un display de 9,7 inchi, capacitiv, multitouch, de tip Wide View Angle.

Lansarea comerciala a tabletei a avut loc in cadrul unei conferinte de presa, la sfarsitul careia jurnalistii Ssi bloggerii prezenti au avut ocazia sa interactioneze cu produsul si sa se convinga de calitatile acestuia.

Despre Evolio

Lansat in 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializeaza: produse GPS , netbook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, produse multimedia si accesorii.

Evolio revolutioneaza modul in care oamenii interactioneaza si acceseaza informatia prin integrarea produselor sale cu aplicatii de Internet ce ofera acces la continut imbogatit, actualizabil online si adaptat pentru consumatorii romani.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: