Piraeus Bank Romania lanseaza Depozitul Olimpic

Data publicarii: 27-07-2011 | Finante-Banci

Odata cu lansarea produsului de economisire, Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai sansa de a fi alaturi de sportivii romani la Jocurile Olimpice. Banca va acorda prin tragere sa sorti o excursie de 2 persoane la Londra in perioada J.O. Campania se adreseaza tuturor celor care au constituit un Depozit Olimpic in perioada 1 august 2011 - 31 mai 2012.  In plus, in cadrul aceleiasi campanii, Piraeus Bank Romania acorda 3 premii lunare constand in cate o moneda de aur (22 Karate), de 7.98 grame.

 In calitate de sponsor principal al Comiteteului Olimpic si Sportiv Roman la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), Piraeus Bank Romania lanseaza Depozitul Olimpic, un produs special conceput pentru a marca parteneriatul incheiat intre banca si COSR.

 Depozitul Olimpic va fi disponibil in sucursalele Piraeus Bank Romania incepand cu 1 august si poate fi constituit in lei sau euro, pe o perioada de 5 luni.

In cazul prelungirii depozitului, beneficiarul poate suplimenta suma de constituire fara ca banca sa impuna restrictii cu privire la cuantumul acesteia.

Bonificatia aferenta Depozitului Olimpic se ridica la 7.5% pentru lei si 4% pentru euro, este fixa pe parcursul tuturor celor 5 luni si se poate capitaliza sau plati la scadenta.

Suma minima necesara constituirii depozitului este de 1000 lei sau 250 euro.

Banca nu percepe comision de retragere numerar in ziua ajungerii la maturitate a depozitului.

 "Pentru ca peste 1 an vom trai alaturi de sportivii nostri emotia Jocurilor Olimpice, am decis sa marcam inceputul numaratorii inverse a celor 12 luni ramase prin lansarea unui produs special.

Dincolo de avantajele obisnuite pentru un instrument de economisire, Depozitul Olimpic are puterea de a aduce bucurie celor care il vor achizitiona, datorita premiilor oferite de Piraeus Bank Romania. 2 romani vor fi in tribune la Jocurile Olimpice de anul viitor, in timp ce multi altii vor castiga monezi de aur simbolizand medaliile olimpice pe care ne-am dori sa le castige sportivii nostri.” a declarat Roxana Halmageanu, sef departament dezvoltare produse si procese.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: