Cat aur au cumparat romanii bogati de la BCR

Data publicarii: 28-07-2011 | Finante-Banci

Romanii cu multi bani au cumparat fiecare peste 5 kg de aur de la BCR

Daca e sa vorbim serios de o investitie in aur, atunci metalul pretios este destinat doar oamenilor cu multi bani, spun specialistii. Cu toate acestea, aurul atrage ca un magnet si pe micii cumparatori, mai putin avizati, care au un comportament mai mult emotional decat de investitori si pentru aceasta platesc prime considerabile

Revenirea pe o crestere accelerata a cotatiilor aurului, concomitent cu atingerea unui maxim istoric de peste 1.600 dolari/uncie, a facut ca discutiile despre aur sa se inteteasca, foarte multi ajungand sa vorbeasca despre cat de bine ar fi fost daca ar fi cumparat din timp aur.

Capital a stat de vorba cu specialistii si va prezinta in materialul de fata un tablou al investitiilor in aur fizic, pe baza carora va puteti ghida daca merita sa economisiti in asemenea instrumente. Nivelul discutiilor despre aur in presa romaneasca a crescut simtitor dupa ce Piraeus a lansat un produs prin care clientii de retail puteau investi in aur fizic, sub forma de monede si lingouri.

Integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: