Ce telefoane au oamenii de afaceri din Romania

Data publicarii: 29-07-2011 | IT&C


Cu toate ca ne aflam in era "super telefoanelor", antreprenorii romani apreciaza terminalele care dispun de tehnologii medii, cu preturi accesibile majoritatii. BlackBerry, Nokia sau Samsung sunt marcile care i-au atras pe oamenii cu bani din Romania, insa nu cu modelele smartphone, ci cu unele mai ieftine.

"Daca va spun la ce telefon raspund, nu ma credeti sau radeti de mine. Am un Nokia de tabla care nu costa mai mult de 100 de lei. Nici nu stiu ce model este si nici nu mai stiu de cand il am", a spus Culita Tarata, cel mai mare agricultor din Romania. Antreprenorul detine o exploatatie agricola de 65.000 de hectare si are o avere evaluata de Forbes Romania la aproximativ 29 de milioane de euro., scrie Adevarul

Chiar daca au averi de milioane de euro, oamenii de afaceri din Romania isi schimba telefoanele si o data la 10 ani. Marius Cristescu, spre exemplu, care impreuna cu fratele lui, Emil Cristescu, controleaza un grup de firme care ruleaza  afaceri anuale de sute de milioane de euro, detine un terminal Samsung Serene, pe care il are de aproximativ 10 ani. "Telefonul il folosesc doar pentru convorbiri sau SMS-uri. Pentru internet, e-mail si altele mi-am cumparat o tableta iPad", a declarat Marius Cristescu. 

Integral in Adevarul