ProCredit Bank a lansat un nou website pentru clientii sai

Data publicarii: 03-08-2011 | Finante-Banci
  
ProCredit Bank a lansat incepand cu 1 august 2011 noul website, accesibil la aceeasi adresa www.procreditbank.ro.
 
Noua versiune a site-ului aduce imbunatatiri in ceea ce priveste functionalitatea si o si mai mare transparenta in abordarea principalelor linii de business.

"Ne dorim sa facilitam accesul clientilor nostri catre produsele si serviciile asupra carora acestia doresc sa se informeze. Am vrut ca vizitatorii site-ului sa regaseasca sub fiecare categorie de client tot ceea ce le este specific si potrivit nevoilor lor: IMM, Agricultori si Persoane fizice. Am creat astfel o structura simpla, intuitiva, cu acces direct la informatii recente, relevante pentru clientii nostri si pentru celelalte categorii de public interesate.” Ilinca Rosetti, Director General ProCredit Bank

Pe langa facilitatile deja existente, noul website cuprinde detalii despre cursul valutar valabil pentru toate tipurile de tranzactii, calculatoare de rate si calculatoare pentru produse de economisire, precum si pentru utilizarea pachetelor adresate persoanelor juridice. In plus, noua platforma de resurse umane permite potentialilor candidati sa isi gestioneze un cont (cu utilizator si parola) pentru a aplica oricand prin intermediul site-lui bancii la unul din posturile disponibile.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: