Cel mai aglomerat weekend pe litoralul romanesc

Data publicarii: 08-08-2011 | Turism

Litoralul Romanesc a inregistrat un grad de ocupare de aproape 100 % in acest weekend, conform informatiilor furnizate de patronatele hoteliere si de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

"In acest moment este aproape imposibil sa gasesti camere libere pe litoral, iar acest fapt se datoreaza tarifelor si ofertelor atractive de care turistii au beneficiat in aceasta perioada, vremii frumoase, perioadei de concedii si nu in ultimul rand campaniei de promovare a unei imagini si atitudini pozitive fata de Litoralul Romanesc pe care Asociatia Litoral - Delta Dunarii (ALDD) o deruleaza permanent", a declarat presedintele ALDD, Corina Martin. 

In plus, evenimentele organizate in perioada de sezon sunt esentiale in completarea ofertei turistice, afirma reprezentantul Asociatiei. 

Astfel, in perioada 10 iulie - 31 august, in statiunea Jupiter se desfasoara Maratonul Teatrelor, in 5-7 august in Mamaia are loc Fashion TV Summer Festival, in 10-15 august in Mangalia - Festivalul Mangalia, in data de 15 august in Constanta-Mangalia are loc Ziua Marinei Romane, 17-21 august in Jupiter - Festivalul de rock YouthRockFest, iar 21-29 august in Vama Veche se va desfasura Festivalul Stufstock. Ultimul eveniment va avea loc in data 22-28 august, la Constanta, Festivalul National de Muzica Usoara.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: