Directori noi la CFR Marfa

Data publicarii: 10-08-2011 | Diverse

Denisa Filipescu a fost numita in functia de director comercial in cadrul Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa - CFR Marfa SA iar Gheorghe Necula a preluat functia de director trafic in cadrul societatii, incepand cu luna august a acestui an, informeaza un comunicat al companiei.

Ambii directori sunt absolventi ai Facultatii de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, avand o ampla experienta profesionala in cadrul societatii CFR Marfa.

Potrivit CFR Marfa, Denisa Filipescu este promovata in functia de director comercial, ocupand anterior functia de director al Sucursalei Muntenia Dobrogea, in timp ce Gheorghe Necula a ocupat anterior numirii in noua pozitie functia de Sef Centru Servire Clienti in cadrul Centrului Intermodal Bucuresti.

'Aceste modificari in structura managementului CFR Marfa vin in contextul reorganizarii activitatii in cadrul societatii, care are ca obiectiv gestionarea prompta, eficienta si flexibila a tuturor activitatilor post-vanzare, separarea acestora de serviciile de vanzare, scurtarea liniilor dintre clienti si personalul CFR Marfa, cu efect in cresterea gradului de satisfactie a acestora', se precizeaza in comunicatul companiei.

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu, a anuntat recent ca societatea CFR Marfa si-a redus pierderile, in primul semestru din 2011, cu 55%, fata de cele inregistrate in perioada similara a anului trecut, in urma masurilor de restructurare.

Societatea CFR Marfa este detinuta in totalitate de statul roman, prin Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, si controleaza, dupa ultimele date disponibile, 76% din volumul total de marfa transportat in Romania pe calea ferata. La finele primului trimestru din acest an, compania avea datorii la stat in valoare de 220,96 milioane de lei.

Sursa: AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: