Europol angajeaza asistenti PR pe salarii de 2.500 euro

Data publicarii: 11-08-2011 | HR/Cariere

Europol, Oficiul de Politie al Uniunii Europene, angajeaza asistenti de comunicare si PR pe salarii de cel putin 2.500 de euro pe luna. Postul se adreseaza tuturor cetatenilor din statele membre UE, deci si romanilor.

Cei interesati de joburile din departamentul Comunicare Corporatista al Europol trebuie sa aiba minim 2 ani de experienta dupa obtinerea diplomei de licenta, sa fi lucrat in domeniul editarii online precum si in organizarea de intalniri, vizite si evenimente la nivel international.

Alte cerinte la angajare sunt detinerea unor atestate de cunoastere a cel putin doua limbi din spatiul comunitar european, recomandari cu privire la potrivirea pe post, excelente abilitati de comunicare in limba engleza, scris si oral, atentia la detalii, capacitatea de a munci sub presiune si sub deadline-uri stranse.

Jobul este disponibil in sediul institutiei din Haga, Olanda si presupune urmatoarele responsabilitati: actualizarea site-ului Europol, completarea de informatii pe reteaua de intranet a institutiei, administrarea conturilor Europol din retelele de socializare, scrierea de articole pentru publicatiile institutiei, participarea la expozitii si evenimente.

Salariul ca asistent comunicare si PR la Europol este de 2.457 euro pentru cei cu experienta profesionala sub 7 ani si poate ajunge la 3.145 euro pentru experienta de peste 15 ani. Joburile presupun o perioada de proba de 9 luni.

Data-limita de trimitere a aplicatiilor este 9 septembrie 2011. Vezi detalii despre post aici.

Sursa: Realitatea.net