Incepe saptamana ADfel 2011

Data publicarii: 12-08-2011 | Media


A sasea editie ADfel - evenimentul care ofera in fiecare an o saptamana de experiente de brand neasteptate; incepe luni 15 august, la Fabrica. 

Organizat de IQads si 24-FUN, ADfel 2011 invita participantii sa se implice in activitati de brand neconventionale, intre care: sa vada cum ingerii cad in ispita, sa experimenteze Wild Networking, Wild Love si Wild Painting, sa descopere de ce fost nevoie sa se suplimenteze numarul de extinctoare din terasa sau sa-si masoare puterile in ringul de box.

Concursul Wild Tattoo Design Competition lansat pe platforma The Creator continua la ADfel 2011, de joi pana sambata. Vizitatorii isi vor putea alege si aplica tatuajele propuse de competitorii online in spiritul Desperados, autorul celui mai aplicat tatuaj fiind recompensat.

Miercuri va avea loc Ziua Culturala unde vor fi promovate neconventional 14 branduri de organizatii culturale, ecologice sau din zona educationala, cum ar fi: Institutul Cultural Roman, One World Romania, Mai Mult Verde, atitudine, ADVICE Students.

Joi va fi seara dedicata Grand Spoof, competitia sustinuta anul acesta de JOE sub sloganul Indrazneste sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu. Cei prezenti vor putea urmari cele mai bune parodii de reclame selectate in finala de juriul profesionist si de publicul online, din cele 50 de clipuri. In final castigatorii Grand Spoof 2011 vor fi premiati.

Vineri va fi prezentat Tutorialul Wild Party sustinut Desperados si realizat de IQads cu ajutorul comunitatii creative, in cadrul unui concurs care promoveaza inspiratia.

In week-end, sunt asteptate evenimente-surpriza la ADfel 2011 pentru cei care prefera sa aiba ce povesti cand ies in oras cu prietenii. 

La ADfel Galleries se vor gasi cele mai premiate campanii neconventionale realizate de agentii  internationale de publicitate.

In plus, Suplimentul ADfel contine o trecere in revista a campaniilor neconventionale romanesti realizate in 2010-2011, dar si a campaniilor neconventionale dintre cele mai premiate la nivel international. Acesta este distribuit incepand de astazi, 11 august, alaturi de editiile 24-FUN de saptamana aceasta si saptamana viitoare, fiind disponibil si in timpul evenimentului.

ADfel se va desfasura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50.