Banca Romaneasca relanseaza site-ul www.banca-romaneasca.ro, intr-o noua formula grafica

Data publicarii: 17-08-2011 | Finante-Banci

Banca Romaneasca relanseaza platforma online www.banca-romaneasca.ro, intr-un nou concept vizual, mult mai atractiv si facil pentru utilizatori. Noul design, continutul, noua structura informationala, dar si noile functionalitati tehnice adaugate au fost astfel gandite incat sa ofere clientului o experienta de navigare intuitiva, prietenoasa, bazata pe orientarea si identificarea rapida a detaliilor cautate. 

Oferta Bancii Romanesti pentru persoane fizice si juridice este prezentata intr-o maniera directa si clara, pentru a permite o intelegere mai buna a produselor. 

"Lansarea noului site intr-o formula grafica moderna face parte din strategia bancii de imbunatatire a comunicarii cu clientii acesteia, prin cresterea transparentei, oferirea de servicii de calitate si accesul rapid la informatiile necesare. Ne dorim o relatie deschisa si directa cu clientii nostri, iar noul site ne faciliteaza acum acest obiectiv”, a declarat Marinos Stratopoulos , Director General al Bancii Romanesti. 

Datorita folosirii tehnologiilor moderne, noul site permite inca de la prima interactiune accesul la un calculator de credite, necesar pentru simularea  unui potential imprumut pe care utilizatorul intentioneaza sa il contracteze. In plus, avantajele produselor Banca Romaneasca sunt clar evidentiate, astfel incat decizia celor interesati sa fie mult usurata. 

Pe langa noile functionalitati, noua structura prezinta sectiuni noi, informatia fiind astfel organizata incat sa fie foarte usor de gasit. Astfel, in categoria <Pentru tine> a fost introdus segmentul de Select Banking, serviciu destinat clientilor cu potential financiar ridicat, in timp ce in categoria <Pentru compania ta> au fost introduse domenii specifice pentru activitatea de comert international, sindicalizare sau factoring.

De asemenea, sunt prezentate si societatile din Grupul NBG care activeaza in Romania.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: