BRD, Raiffeisen Bank si Bancpost fac angajari. Vezi posturile vacante

Data publicarii: 17-08-2011 | HR/Cariere


BRD recruteaza in Capitala un analist marketing, un analist date si un analist IT.  Raiffeisen Bank angajeaza un evaluator garantii si un analist financiar la Bucuresti iar la Toplita -  un director de agentie.  Bancpost cauta in aceasta perioada un casier, un auditor intern si un reporting officer la Bucuresti, relateaza Money.ro.

Oferta de angajare la BRD

BRD angajeaza in Bucuresti un analist marketing.
Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai absolvit una din urmatoarele facultati: Statistica, Cibernetica, Matematica, Marketing, Sociologie, ai minimum 3 ani experienta in domeniul analizelor statistice,  vorbesti fluent limba engleza si limba franceza, ai cunostinte solide de Excel si Access. Detalii, aici.

Pozitii vacante la Raiffeisen Bank

Java Middleware Developer in Bucuresti.
Te califici pentru acest job daca ai absolvit facultatea de Automatica, ai experienta in zona de UML, cunostinte solide si expertiza in Java, PL/SQL, J2EE, Oracle/ DB2/ SQL Server. Pentru mai multe detalii, intra aici.

Ce pozitii sunt deschise la Bancpost

Bancpost recruteaza un reporting officer in Capitala. Te califici pentru acest post daca ai absolvit o facultate cu profil economic, ai acreditare ACCA sau te pregatesti pentru a o obtine, ai 2-3 ani experienta relevanta in domeniu, ai bune cunostinte de Office si de limba engleza. Pentru detalii, intra aici.

Integral in Money.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: