Topul celor mai sigure banci. Unde merita sa tii banii

Data publicarii: 22-08-2011 | Finante-Banci


    

 

Intr-o lume in care turbulentele financiare si economice sunt tot mai mari, termenul de sigur aproape ca nu mai este pronuntat de nimeni. Cei de la Global Finance au reusit totusi sa realizeze un top al celor mai sigure banci din lume.




National Bank of Kuwait (Kuweit)


Aparuta in 1952, NBK este cea mai importanta institutie financiara din Orientul Mijlociu, avand reprezentante in New York, Londra, Paris, Geneva, Beirut, Iordan, Bahrein, Qatar, Singapore, Vietnam, Iraq, Jeddah, Dubai si Shanghai. Cu un capital de peste 10 miliarde de dolari, NBK se afla in topul celor mai bune 100 de banci din lume si este fruntasa in topul bancilor din lumea araba.NBK este apreciata mai ales pentru activitatea din zona Trade Finance, Foreign Exchange si Internet Banking. 




National Bank of Abu Dhabi (Emiratele Unite Arabe)


NBAD este banca fruntasa a Emiratelor Unite Arabe, care se concentreaza in special pe segmentele de retail si corporate market. Aparuta in 1968, NBAD are in prezent 80 de filiale in tara si mai multe reprezentante in Oman, Kuweit, Bahrein, Egipt, Sudan, Londra, Paris, Geneva si Washington DC. 


Shizuoka Bank (Japonia)


Cu bazele in Shizuoka, Japonia, Shizuoka Bank are 187 de filiale in tara, concentrate mai ales pe zonele dintre Tokyo si Osaka. Reprezentantele internationale se gasesc in Los Angeles, New York, Bruxelles, Hong Kong, Shanghai si Singapore.

 

Integral in Capital.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: