Facebook scapa de pacatele istorice. VEZI cum va arata noul Facebook

Data publicarii: 26-08-2011 | IT&C


     

 

Speriati de ascensiunea rivalului Google+, oficialii Facebook contraataca. Acestia au anuntat ca vor introduce noi caracteristici menite sa protejeze intimitatea utilizatorilor, in conditiile in care nerespectarea suficienta a intimitatii este unul din principalele motive pentru care internautii renunta la Facebook si migreaza catre Google+. Vom vedea aceste schimbari chiar incepand din urmatoarele zile.


Astfel, continutul care poate fi vizualizat de alte persoane va dispune de o optiune de confidentialitate, in loc de o sectiune separata, care este mai greu de gasit, a declarat Chris Cox, un vicepresedinte responsabil de produse al site-ului de socializare din Palo Alto, citat de Bloomberg.


"Vrem ca oamenilor sa le fie mai usor sa inteleaga cine exact poate vedea totul si vrem ca procesul de a da acces la continut unor persoane concrete pe care le doresc sa fie mai usor", a precizat acesta.


Practic, spune Cox, "credem ca va fi un design si o interfata mai tactile si mai vizuale pentru a-i ajuta sa inteleaga cine exact sunt persoanele care vad totul". 

Integral in Capital.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: