Cat platesc studentii romani pentru chirii anul acesta

Data publicarii: 29-08-2011 | Imobiliare


 

Atat in Bucuresti, cat si in cele mai importante orase din tara, in perioada august-octombrie creste numarul studentilor care cauta sa inchirieze apartamente.



Potrivit lui Alexandru Pricop, Managing Partner la Coldwell Banker, studentii cauta in special apartamente de 3 si 4 camere, decomandate: "in general apartamentele de 3 si 4 camere nu sunt cautate, insa in perioada aceasta ele prezinta un interes crescut pentru studenti (...) cu cat creste numarul de camere, cu atat scade pretul chiriilor”. Zonele din Bucuresti care se afla in topul preferintelor studentilor sunt cartierul Militar, apropiat de Politehnica, o parte a cartierului Crangasi, respectiv cea aflata in vecinatatea complexului Regie si cartierul 1 Mai, care a devenit mai popular de la inaugurarea pasajului Basarab.


 

Anul acesta, numarul studentilor care cauta sa inchirieze apartamente este mai mic decat in anii precedenti, iar Alexandru Pricop e de parere ca promovabilitatea redusa de la bacalaureat sta la baza acestui fenomen. 

Integral in Capital.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: