Se intorc studentii in Capitala - Ce chirii ii asteapta

Data publicarii: 31-08-2011 | Imobiliare

Ca in fiecare an, dupa jumatatea lunii august, chiriile din Capitala incep sa creasca, in asteptarea studentilor, care fie ca nu au prins loc in camine, fie ca vor ceva mai mult confort si aleg sa dea sute de euro lunar pentru traiul intr-un apartament inchiriat.

In aceasta toamna, cei care isi permit sa stea la garsoniera vor plati intre 150 si 250 de euro, in functie de zona si de gradul de confort al apartamentului. In cazul in care e vorba de un grup de cel putin 2-3 studenti, varianta ar fi "traiul la comun" intr-o locuinta cu mai multe camere. Daca pentru doua camere preturile incep la 250 de euro si ajung chiar pana la 450 de euro, la apartamentele cu trei camere chiriile variaza intre 300 si 450 de euro. 

Oferte pentru doua si trei camere

In ceea ce priveste apartamentele cu 2 camere, chiriile pentru ele se diferentiaza pe aceleasi criterii ca si in cazul garsonierelor. De exemplu, un apartament de doua camere, situat in zona Militari Gorjului, de 57 mp, la etaj 2/4, costa 250 de euro pe luna chiria. In schimb, un apartament situat in Drumul Taberei, pe Bulevardul Timisoara, mobilat si utilat complet, cu tv, masina de spalat si usa metalica, are un pret de inchiriere de 300 de euro pe luna. 

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: