Dobanda zero la cumparaturile cu cardurile de credit Bancpost

Data publicarii: 05-09-2011 | Finante-Banci

Pentru toate cumparaturile efectuate in luna septembrie cu cardurile de credit emise de Bancpost, dobanda este 0% in prima luna. Promotia se aplica tuturor posesorilor de carduri de credit American Express® si VISA. Pentru a beneficia de promotie, clientii trebuie doar sa isi achite cumparaturile cu cardul de credit la oricare dintre comerciantii acceptanti intre 1 si 30 septembrie.

Prin aceasta promotie, Bancpost vine in primul rand in sprijinul familiilor cu copii scolari, pentru care luna septembrie inseamna intotdeauna un pachet de cheltuieli suplimentare. Bancpost le spune astfel BRAVO clientilor care doresc sa ofere tot ce-i mai bun familiilor lor si le sustine efortul financiar prin anularea dobanzii la cumparaturile achitate cu cardul de credit luna aceasta. Promotia se aplica in cazul platilor cu cardul direct la comercianti sau online insa nu si in cazul retragerilor de numerar de la ATM.

Cardurile de credit American Express® Green si Gold sunt emise in Romania exclusiv de Bancpost si sunt adresate persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 23 si 65 de ani cu venituri nete incepand de la 700 de lei. Cardurile ofera avantaje imediate la cumparaturi prin reduceri exclusive acordate in peste 350 de locatii comerciale prin programul American Express® Selects, un pachet de asigurari pentru protectia cumparaturilor si pentru calatorii si o perioada de gratie de pana la 55 de zile fara dobanda la cumparaturi. 

Cardurile de credit VISA emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold) sunt carduri in lei, destinate persoanelor fizice si pot fi folosite atat pe teritoriul tarii cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar, plati la comercianti sau pentru cumparaturi on-line. Cardurile de credit VISA de la Bancpost au o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti si comision 0% la plata cu cardul. 

Mai multe detalii despre cardurile de credit emise de Bancpost pe www.bancpost.ro .

Ultimele stiri pe BankNews.ro: