Cetelem deschide doua noi agentii

Data publicarii: 26-09-2006
Liderul pietei creditelor de consum din Romania, Cetelem IFN SA, va deschide doua noi agentii, in Baneasa si Calafat, potrivit unei decizii a directorului general al societatii, Philippe Foursy, publicata in Monitorul Oficial. Noile agentii infiintate vor fi Cetelem Flanco Baneasa, situata in incinta complexului Domus Mex Baneasa-Bucuresti, situat in soseaua Bucuresti Ploiesti la nr. 42-44, sectorul 1, Bucuresti, precum si Cetelem Flanco Calafat, situata in Calafat, str. Tudor Vladimirescu, nr. 21, judetul Dolj.

Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%, potrivit informatiilor oferite de companie. Preluarea societatii Credisson de catre Cetelem a avut loc in mai 2005, in urma unei tranzactii in valoare de aproximativ 40 milioane euro. Cetelem este filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si lider in furnizarea de credite de consum din Europa Continentala.

Pe parcursul celor 3 ani de activitate, Cetelem IFN SA a oferit finantare unui numar de peste un milion de persoane, in valoare de peste 330 milioane de euro. Societatea este activa printr-o retea de 1000 puncte de vanzare si are peste 800 de angajati. Volumul creditelor acordate de Cetelem in retelele partenerilor sai, a atins, in primele sapte luni ale anului 2006, valoarea de 64 milioane euro, potrivit datelor companiei.

Portofoliul de parteneri strategici a cunoscut, de asemenea, o extindere, prin incheierea de acorduri de parteneriat in domenii precum electrice-electrocasnice, mobila si IT.
 

NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro: