Inscrieri gratuite pentru participarea la Top 100 Francize

Data publicarii: 08-09-2011 | Afaceri

Evenimentul World Franchise Days organizat de Compania Thinkbig International, va avea loc pe data de 30 Septembrie, in cadrul Hotelului Novotel de pe Calea Victoriei. La aceasta conferinta sunt asteptati sa participe toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre piata francizelor din Romania, atat antreprenori cat si viitori antreprenori care sunt interesati de diferite oportunitati de investitii in domeniul francizelor.

Ca si speakeri invitati la acest eveniment putem enumera francizele pe care acestia le reprezinta: Cellulem Block, Bata Romania, BCR-Club Antreprenor, Century 21, Lavazza, Replay, Forbes, TinaR, Gloria Jeans, Mr.Cap, Get's Hair Studio si altii.

Participantii vor avea parte de informatii de valoare, prezentate de leaderi de valoare care prin businesul pe care il administreaza, genereaza rezultate foarte bune in domeniul lor de activitate. Participantii vor putea pune intrebari, vor face networking, vor afla informatii importante despre avantajele inceperii unei afaceri in franciza si vor avea acces in mod Gratuit la Publicatia Lansata de Thinkbig International: Top 100 Francize, care prezinta cele mai bune 100 de francize de pe piata din Romania.

Piata Francizelor in Romania este intr-o continua expansiune, si dezvoltare iar un Eveniment care are misiunea de a oferi Participantilor informatii foarte utile legate de investitiile in francize va contribui la o mai buna percepere a francizelor de catre publicul si piata din Romania. Incercam ca prin acest Eveniment sa aducem mai aproape antreprenorilor conceptul de franciza si sa ii ajutam pe acestia in a lua cele mai bune decizii legate de investirea capitalului lor.

Programul se va incheia cu o ceremonie de decernare a premiilor pentru cele mai bune francize ale anului. Mai multe detalii puteti gasi AICI 

Participantii se pot inscrie GRATUIT AICI

Inscrierea pe site este singura conditie pentru participarea la acest Eveniment.