Casieriile GDF Suez Energy Romania vor fi inchise vineri

Data publicarii: 08-09-2011 | Actualitate



Centrele de primire clienti ale GDF Suez Energy Romania (fostul Distrigaz Sud) vor fi inchise vineri, ziua de 9 septembrie fiind desemnata zi libera pentru angajatii companiei, conform contractului colectiv de munca in vigoare, se arata intr-un comunicat.

De asemenea, serviciul de call-center national apelabil la numarul unic de telefon 021 9366 sau prefix local + 936 pentru celelalte judete nu va fi disponibil in data de 9 septembrie.

Pentru interventiile in caz de urgenta, Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF Suez Energy Romania, asigura permanenta prin echipele sale la numarul unic 021 9281 pentru Bucuresti sau prefix local + 928 pentru celelalte judete din aria de acoperire a Distrigaz Sud Retele.

Incepand de luni, 12 septembrie, programul de functionare este cel normal, potrivit GDF Suez Energy Romania.

Compania precizeaza ca pune la dispozitia clientilor sai peste 12.600 puncte de incasare a facturilor. Plata in numerar se poate face prin: agentiile si partenerii BRD Groupe Societe Generale; agentiile Bancii Transilvania, CEC Bank, Creditcoop si MKB Romexterra Bank, Bancpost; automatele bancare Citibank Europe; automatele bancare Bancpost; comerciantii din reteaua PayPoint; comerciantii din reteaua Payzone; terminalele Rompay; in statiile OMV, prin intermediul serviciului Westaco Express; in oficiile postale prevazute cu POS-uri.

De asemenea, plata se poate face prin debit direct, pentru clientii care au cont bancar la Bancpost, BCR, BRD Groupe Societe Generale, CEC BANK, ING Bank, Raiffeisen Bank, MKB Romexterra Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank. Totodata, clientii pot achita factura prin virament bancar, transferand valoarea facurii din orice cont curent catre conturile GDF Suez Energy Romania, pe baza codului de client.

Plata se mai poate face si prin card bancar, in cazul ATM-urilor BCR, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank, MKB Romexterra Bank din intreaga tara si in reteaua comerciantilor BRD Groupe Societe Generale.

GDF Suez Energy Romania, filiala a Grupului GDF Suez, este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale din Romania avand 1,3 milioane de clienti. Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF Suez Energy Romania, a fost infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de comercializare de cea de distributie.

Distrigaz Sud Retele deserveste 18 judete din sudul tarii si municipiul Bucuresti, gestionand o retea de distributie de aproximativ 16.000 km.

Judetele deservite de catre companie sunt : Arges, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: