UNPR propune PDL un candidat comun pentru Capitala: Neculai Ontanu

Data publicarii: 08-09-2011 | Politica

UNPR vrea candidat comun cu PDL pentru Primaria Capitalei. Cu edilul de la sectorul 2, Neculai Ontanu beneficiind de o cota buna de imagine, presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, la B1 Tv, ca, la nivelul Bucurestiului, partidul sau si PDL vor negocia si vor face masuratori pentru a stabili cel mai bun candidat comun pentru Primaria Generala.

"Normal ca in actuala coalitie, mai ales din votul din primul tur al primarului, n-o sa diluam votul. Cred ca principiul general va fi ca primarul in functie, indiferent de la care partid, in primul rand de la PDL, ca e partidul mare, va fi candidatul comun al coalitiei. Prin alegerea primarului din primul tur, aliantele trebuie facute atunci, in primul tur. Eu sunt convins ca si la nivelul municipiului Bucuresti vom gandi o strategie comuna cu PDL, in primul rand, si vom castiga alegerile", a declarat Oprea. 

Intrebat daca este posibil ca actualul edil al sectorului 2, Neculai Ontanu, ales in 2008 din partea PSD, sa fie candidatul comun, Oprea a precizat ca deocamdata edilul de la 2, este candidatul UNPR.

Integral in Evenimentul Zilei