Greseli comune care te fac sa risipesti bani

Data publicarii: 08-09-2011 | Finante-Banci

Banii cheltuiti pe lucruri care nu au nicio valoare reala si care nu iti folosesc cu adevarat la nimic sunt cea mai mare risipa cu care ne confruntam in ziua de azi.  Daca stai si te gandesti la cantitatea de bani care se pierde aiurea de-a lungul unui an, ajungi sa iti dai seama cate lucruri cu adevarat folositoare si de valoare ai pierdut, neinvestind in ele.

Amenzile pentru viteza

Pe langa faptul ca esti nevoit sa le platesti pe acestea, ajungi si in situatia in care asiguratorul te poate pune sa platesti, din cauza amenzilor, o asigurare auto mult mai mare. In loc sa investesti acesti bani intr-o pensie sau sa ii economisesti intr-un cont, descoperi ca ii folosesti pentru ceva de care cu siguranta te-ai fi putut lipsi.

Abonamentele la sala

Cati dintre noi nu ne-am lasat influentati de anunturi atractive, de prieteni membri ai unei sali sau de dorinta de a slabi si de a arata mai bine. Gata, te-ai decis, ai facut planul: incepand de luna viitoare te duci la sala, faci mai mult sport si capeti o conditie fizica de invidiat. Primul pas: faci un abonament la sala. Al doilea pas: cumperi un echipament pentru orele de fitness sau aerobic. 

Cablul TV

Reducerile

Integral in Ziare.com