Ce chilipiruri mai scoate Fiscul la vanzare?

Data publicarii: 12-09-2011 | Diverse

 

De la autovehicule si pana la apartamente sau de la umbrele pana la ceasuri de aur. Produsele scoase la vanzare, prin licitatie sau nu, de catre Fisc au o gama variata, iar preturile sunt mai mult decat acceptabile.

 

In doar cateva minute puteti gasi pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala orice produs va doriti. Daca vreti sa achizitionati bunuri la preturi cat mai mici este bine sa va uitati la cele care nu au fost vandute la prima licitatie. In acest caz, pretul poate fi chiar si cu jumatate mai mic decat cel de evaluare.


Cele mai ieftine produse pot fi gasite in categoria bunurilor din proprietatea privata a statului, chiar daca nu este o regula. Sunt si exceptii, astfel ca preturi mici pot fi identificate si in categoria bunurilor sechestrate.


Spre exemplu, persoanele care au spirit de intreprinzator pot scoate "bani frumosi” daca se ocupa cu achizitia si vanzarea de masini sau vouchere Rabla. Cum asa? Pe site-ul www.anaf.ro pot fi gasite autovehicule vechi de cateva sute de lei. Avand in vedere ca valoarea unui tichet Rabla este de 3.800 de lei pot fi astfel castigati cu usurinta circa 1.000 de lei. Suma este mai mica avand in vedere ca pe piata libera voucherele Rabla se vand la preturi cuprinse intre 1.200 de lei si 2.200 de lei. Pe langa diferenta dintre vanzarea tichetului si cumpararea autovehiculului de la Fisc mai apar unele costuri care iti reduc din castig, dar profitul iti este asigurat.

Integral in Capital.ro.