De unde iei credite pe ochi frumosi

Data publicarii: 12-09-2011 | Finante-Banci

 

 

Unde te duci cand banca nu te primeste? Exista solutii alternative de finantare, cel putin pentru cei care doresc sa dezvolte proiecte in zona rurala. Cifrele celui mai important jucator pe aceasta zona, good.bee credit, au crescut semnificativ in acest an.

 

Compania a fost infiintata in anul 2008, printr-un parteneriat intre Fundatia Centrul pentru Dezvoltare Economica (FCDE) si good.bee Holding (parte a grupului Erste), dupa un istoric de opt ani pe piata microcreditarii din Romania al fundatiei din Romania. FCDE a inceput derularea programelor de microfinantare in anul 2000, cu sprijinul Fundatiei Soros. Good.bee Credit isi desfasoara activitatea sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei, ca institutie financiara nebancara. Aceasta este prezentarea oficiala a companiei.

Daca Anca Ciobanu, CEO good.bee, s-ar duce cu ea la clientii sai, oamenii n-ar intelege mai nimic. Majoritatea sunt oameni simpli, de la tara, pe care nici o banca nu i-ar primi. Anca Ciobanu le explica cu rabdare, de multi ani, cum pot obtine bani pentru a cultiva produse agricole, pentru a cumpara animale sau tractoare, pentru a face irigatii, pentru a construi o pensiune sau chiar pentru a deschide un coafor sau o croitorie.

Integral in Money.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: