Cele mai bune dobanzi pentru depozite bancare la termen

Data publicarii: 13-09-2011 | Finante-Banci




Daca aveti o suma de bani sau doriti sa economisiti trebuie sa stiti care este oferta completa de dobanzi si comisioane pentru depozitele bancare la termen.

Ce sunt depozitele bancare la termen?


Depozitele la termen ofera posibilitatea de a plasa economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regula cele mai frecvent intalnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentand 1 luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, in ofertele institutiilor bancare este posibil sa regasiti si alte perioade contractuale.


Pentru depozitele bancare la termen de 3 luni in lei dobanda maxima oferita de bancile din Romania este de 8%, in timp ce pentru cele in euro aceasta are valoarea de 4.15%.



Cele mai bune dobanzi pentru depozite la termen de 3 luni cu plata dobanzii la scadenta in lei.





Cele mai bune dobanzi pentru depozite la termen de 3 luni cu plata dobanzii la scadenta in Euro, le regasim in oferta bancilor mai mici.


Astfel, putem primi o dobanda de 4.15% la Banca Carpatica, oferta valabila pentru pensionari sau 4% in cazul ofertei standard.


Piraeus Bank deruleaza o promotie la depozitele in euro prin care dobanda platita clientilor este de 4%, iar suma minima de constituire de 100 euro.


Millenium Bank atrage clientii sa constitue depozite prin internet banking oferind dobanzi de 3.75%, mai mari fata de dobanda standard cu 0.25%. 

Integral in MoneyCenter.ro.