O companie de outsourcing IT recruteaza peste 350 de persoane in Romania

Data publicarii: 14-09-2011 | HR/Cariere



Endava, una dintre principalele companii de outsourcing din domeniul IT pe plan local, intentioneaza sa angajeze, in urmatoarele 12 luni, peste 350 de persoane in Romania, depasind 650 de angajati la nivel national.


Endava este prezenta pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, cu un numar total de 310 angajati, cu 60 de angajati mai mult decat in luna ianuarie a acestui an. Cel mai mare birou al companiei se afla la Cluj-Napoca impartit in doua sedii, unde lucreaza peste 180 de angajati, urmat de biroul companiei din Iasi, cu aproximativ 120 angajati. La Bucuresti, Endava detine un centru de coordonare regionala si consultanta, unde sunt 10 angajati.


Cele mai multe angajari dintre cele anuntate pentru urmatoarea perioada se vor realiza la Iasi si Bucuresti. In Iasi, Endava va avea 50 de noi angajati pana in decembrie 2011, respectiv in anul urmator planurile companiei sunt de a-si dubla capacitatea la Iasi prin angajarea unui numar de 150 de persoane, iar din acest motiv de la 1 februarie isi va extinde cu inca un etaj spatiul de birouri de care dispune in Palas Business Center. 

Integral in Forbes.ro.