COSMOTE Romania lanseaza o oferta promotionala dedicata studentilor

Data publicarii: Astazi, 19-09-2011 | IT&C

COSMOTE Romania lanseaza o combinatie irezistibila alcatuita din renumitul joc Angry Birds si trei telefoane inteligente capabile sa raspunda cu succes pasiunii pe care utilizatorii o demonstreaza incercand sa darame haioasele animalute. 

Noua combinatie dintre Angry Birds si cele trei telefoane inteligente Samsung ii vizeaza in principal pe studenti si este menita sa le ofere cea mai tare distractie. COSMOTE va promova acest mix de tehnologie, servicii si jocuri mobile pe toate canalele disponibile - TV, radio, print, panotaj interior, OOPS media, in magazinele sale si in mediul online.

Incepand din 15 septembrie, studentii - dar si oricare alti clienti interesati - care incheie un abonament pe doi ani la COSMOTE Romania pot alege unul dintre cele trei telefoane inteligente Samsung: I9000 Galaxy S, S5570 Galaxy Mini sau S5670 Galaxy Fit si sa se distreze cu Angry Birds si multe alte jocuri. 

Toate cele trei telefoane inteligente au ecrane tactile si dispun de tehnologie de ultima generatie. 

Samsung I9000 Galaxy S este un telefon inteligent cu ecran de 4 inci, AMOLED, compatibil 3G datorita conectivitatii HSDPA ce asigura un transfer de pana la 7,2 Mbps si foloseste sistemul de operare Android Eclair (putand fi upgradat la Gingerbread). Conectivitatea este completata de Bluetooth 3.0, USB si Wi-Fi, in timp ce printre caracteristicile media se numara camera foto de 5MPx si player-ul MP3. Este de asemenea disponibil si un sistem de navigatie prin satelit. Samsung Galaxy S poate fi achizitionat la pretul de 499 lei (TVA inclus) cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5570 Galaxy Mini este, de asemenea, un telefon inteligent 3G cu ecran tactil de 3,14 inci, conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps si sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3). Printre caracteristicile media se numara: camera foto de 3 MPx cu toate functiile obisnuite si Android Music Player pentru fisiere video si audio. Samsung Galaxy Mini este disponibil la pretul de 1 leu cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5670 Galaxy Fit este tot un telefon inteligent 3G cu conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps, ecran tactil TFT de 3,31 inci si sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3). Terminalul are camera foto de 5MPx cu posibilitate de filmare si este foarte bine dotat la capitolul entertainment: posibilitatea de a urmari programe TV pe mobil, capacitate de inregistrare de pe radio FM, tehnologie de sunet 3D si multe altele. Samsung Galaxy Fit este disponibil la pretul de 1 leu cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Abonamentul COSMOTE XXL ofera 350 de minute nationale si internationale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 de MMS-uri si 2000 de apeluri video in retea, 2000 de minute catre destinatii fixe Romtelecom si 250 de MB de trafic de internet mobil.