BCR Leasing ofera clientilor carburant GRATUIT

Data publicarii: 19-09-2011 | Finante-Banci

BCR Leasing IFN si Petrom lanseaza, astazi, promotia "Masina cu Mare Pompa”, prin care cei doi parteneri ofera un pachet atractiv de avantaje tuturor clientilor care, in perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2011, achizitioneaza vehicule noi, cu sarcina maxima utila de pana la 3,5 tone. Clientii beneficiaza de o dobanda promotionala de 7,9%, variabila in functie de indicele EURIBOR  la 3 luni, si de doua bonuri valorice Petrom de combustibil in valoare totala de 100 lei pentru fiecare vehicul achizitionat in leasing. In plus, norocosul castigator al Marelui Premiu al promotiei beneficiaza de un premiu de 1.000 litri de combustibil oferit de asemenea de partenerul nostru Petrom (prin intermediul parteneriatului nostru strategic).  

   Pe durata promotiei, BCR Leasing - prin partenerul sau BCR Asigurari - ofera suplimentar clientilor CASCO GRATUIT timp de 6 luni, pentru contractele de leasing incheiate pe perioade intre 36 si 60 de luni. 

  "Masina cu Mare Pompa” a fost "inventata” in beneficiul clientilor nostri cu asteptari tot mai complexe, care nu isi doresc doar o masina noua, ci si confortul de a dobandi un autovehicul cu un efort financiar neimpovarator, cu un avans redus, cu facilitati la asigurare, cu servicii post-vanzare si ... cu ceva "in plus”, a declarat  Bogdan Speteanu, Directorul General al BCR Leasing. "Acest important "extra” pentru consumator devine acum parte integranta din produsul de leasing si ne inspira sa inovam. Partenerul nostru este Petrom, un brand care, ca si noi, sustine mobilitatea in sensul sau cel mai larg”, a adaugat oficialul companiei. 

  Oferta BCR LEASING IFN se adreseaza unei largi categorii de clienti, atat persoane fizice cat si juridice. Ea se incadreaza in strategia grupului BCR de a sustine cresterea economica prin solutii inovative si orientate spre nevoile pietei, confirmand dorinta companiei de a spijini activ achizitionarea de vehicule noi. 

  Persoanele si firmele interesate de produsul "Masina cu Mare Pompa” pot solicita informatii suplimentare, consiliere si simulari de calcul al ratelor, la numarul de telefon: 0372 178 800 sau pe mail, la adresa: vanzari@bcr-leasing.ro, precum si in agentiile BCR LEASING IFN din toata tara.