Top 5 tepe imobiliare cu case

Data publicarii: 19-09-2011 | Imobiliare

Sute de romani au visat o casa noua, iar dezvoltatorii au profitat. Atat de mult, incat i-au lasat fara case si acum platesc ratele la banci.

Planorama - Bucuresti

Dupa mai bine de patru ani de cand trebuiau sa intre in posesia locuintelor, cumparatorii din Planorama isi vor putea ocupa apartamentele. Si asta nu pentru ca dezvoltatorul si-ar fi respectat obligatiile contractuale, ci pentru ca au pus mana de la mana pentru finalizarea lucrarilor. Suma necesara este de 150.000 de euro, adica 2.500 de lei/familie. Astfel, aproximativ 250 de familii se vor putea muta in locuinte, insa unii dintre ei vor fi nevoiti sa mai scoata bani din buzunar pentru finalizarea lucrarilor de finisare.

 Tower Park - Cluj Napoca

 Nu doar bucurestenii au cazut prada proiectelor de carton. Clujeanca Veronica Cohut a luat trei tepe, nu una. Prima, in 2006, a fost atunci cand o vecina de bloc, pe care o cunostea de mai bine de 15 ani a incerat sa o convinga ca plateasca un avans de 30% pentru un apartament pe hartie, dar pentru care a platit doar un avans de 3.500 de euro. Restul banilor urma sa-i dea firmei care construia blocul respectiv atunci cand ar fi avut toate autorizatiile necesare. Numai ca proiectul nu a mai prins contur si a ramas si cu banii dati, si cu un comision de 800 de euro platit agentiei.

Integral in Money.ro