Topul celor mai mari comisioane unice la credite

Data publicarii: 19-09-2011 | Finante-Banci



Orice solicitare venita din partea clientilor, de modificare in derularea contractului de credit, este comisionata de institutiile financiare cu un comision unic

Comisionul unic pentru servicii prestate de banca la cererea clientului dupa acordarea creditului, are o valoarea fixa stabilita de fiecare institutie bancara in parte. Acest comision se aplica pentru fiecare serviciu solicitat si prestat de catre banca.

Clientii trebuie sa fie atenti si la acest comision, deoarece chiar daca el este mai putin important la acordarea creditului, daca pe parcursul derularii creditului aveti mai multe modificari, costul total al creditului creste cu aceste comisioane.

In topul celor mai ridicate comisioane unice la credite se afla ING Bank, cu o valoare de 500 lei pentru fiecare serviciu prestat. Banca Romaneasca solicita clientilor aceeasi valoare de 500 lei pentru modificarile intervenite in derularea creditului.

O alta banca aflata in topul comisionalor este CEC Bank cu o valoare de 400 lei / serviciu prestat, la fel ca si Banca C.R. Firenze. 

Raiffeisen Bank vine cu un comision unic de 90 euro / serviciu aferent creditelor garantate si de 20 euro in cazul creditelor fara garantii.

Cititi integral pe MoneyCenter.ro