BCR lanseaza un nou serviciu pentru clientii corporate

Data publicarii: 20-09-2011 | Finante-Banci




Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor sai corporativi, prin intermediul serviciului de internet banking - Business 24 Banking BCR, o noua functionalitate: Direct Debit.  

Clientii pot opta pentru incheierea de mandate de debitare directa si gestionarea celor existente direct din serviciul de internet banking, Business 24 Banking BCR.  

 Prin crearea unui mandat de direct debit, clientul mandateaza banca sa efectueze automat, la data scadentei, plata facturilor emise de beneficiarul specificat (furnizor de utilitati, telefonie etc), iar plata se va efectua prin debitarea directa a contului indicat de client. Astfel, clientul are siguranta ca facturile sale sunt achitate la timp, automat, fara nici o actiune suplimentara din partea sa.  

  Printre avantajele acestui sistem se numara: serviciul este gratuit, evitarea riscului neplatii la timp din diverse motive a unor furnizori, dar si realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitarii unor plati cu caracter de regularitate.  

  BCR investeste permanent in dezvoltarea si imbunatatirea continua a produselor si serviciilor cash management astfel incat clientii sa beneficieze de cele mai bune solutii  financiare.  

Tag-uri: