Romanii isi asigura nunta, botezul sau cumparaturile VEZI CAT COSTA

Data publicarii: 20-09-2011 | Lifestyle


Sa-ti asiguri masina, locuinta sau bijuteriile e moda veche. In ziua de azi, unii romani au ajuns sa isi asigure pisica, piciorul, cumparaturile, nunta sau botezul.

Evenimentele speciale din viata omului pot fi asigurate. Politele pentru nunti, de exemplu, sunt destul de cautate. Sunt acoperite costurile evenimentului, dar si eventualele distrugeri provocate. Suma primita intr-o astfel de situatie nu sare de 1.000 de euro pentru o nunta de nivel mediu.

Sunt acoperite mai multe riscuri, printre care riscul de amanare din cauza vremii, riscul de imbolnavire sau accidentare a persoanelor fara de care evenimentul nu se poate desfasura cum sunt mirele, mireasa, nasi sau costul rochiei de mireasa in caz ca este distrusa.

Pentru cinci euro pe an si prin intermediul unui card, romanii pot opta pentru asigurarea cumparaturilor. Este asigurata valoarea cumparaturilor in timpul in care clientul se afla in magazin, dar si pe perioada transportului pana la locuinta.

Cainele, pisica, hamsterul sau chiar maimuta pe care o cresteti ca animal de companie reprezinta un posibil "obiect" al unei asigurari. Inca din 2009, astfel de produse au intrat si in Romania. Pentru un caine de 300 de euro, prima anuala nu e mai mult de cinci-zece euro.

Sursa: Realitatea.net