Motorola Fire intra in oferta Germanos si COSMOTE

Data publicarii: 21-09-2011 | IT&C

Germanos Telecom Romania anunta disponibilitatea in magazinele sale si cele apartinand COSMOTE si partenerilor, de la inceputul lunii octombrie, a telefonului mobil inteligent Motorola Fire, ce poate fi deja comandat prin intermediului serviciului G-precomanda.

Motorola Fire este pozitionat in categoria telefoanelor inteligente pentru utilizare intensiva in social media, fiind in acelasi timp optimizat si pentru jocuri mobile pe care utilizatorul le poate accesa vizitand Android Market.

Terminalul foloseste un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread si este dotat cu un ecran tactil TFT de 2,8 inch, rezolutie 240x320 pixeli, tastatura completa QWERTY si camera foto de 3MP, cu posibilitatea de a si filma la 30 cadre pe secunda.

Motorola Fire dispune de conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps, EDGE clasa 12, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, port micro-USB, putand fi folosit si ca modem WLAN mobil. Capacitatea de stocare interna este de 150 MB, la care se pot adauga pana la 32 GB pe card de memorie microSD.

Telefonul dispune, de asemenea, de sistem de navigatie incorporat, iar bateria permite o autonomie de pana la 7 ore in regim de vorbire intensa, respectiv pana la 520 ore in stand-by.

Motorola Fire va fi disponibil din 5 octombrie in toate magazinele Germanos, COSMOTE si ale partenerilor la pretul de 549 de lei (TVA inclus), insa cei care doresc sa se numere deja printre primii posesori ai terminalului pot lansa precomanda accesand serviciul Germanos dedicat, G-precomanda, unde vor putea beneficia de un pret special de 499 lei (TVA inclus).