Vezi ce joburi gasesti la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Data publicarii: 21-09-2011 | HR/Cariere

Peste 1.000 de firme vor participa la Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Cele mai multe oferte de angajare vin din industria textila si asigurari, iar cele mai multe joburi vacante sunt in Bucuresti, Dambovita, Iasi, Arad si Timis, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM)

Cele mai multe locuri de munca sunt pentru absolventii fara studii superioare. Angajatorii cauta personal in industria textila, agenti asigurari, agenti paza, agent vanzari, figuranti film, zidari si dulgheri.

"Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca puse la dispozitie sunt: fabricare articolelor de imbracaminte, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, comert cu amanuntul, constructii, activitati de investigatie si protectie si activitati de servicii”, arata un comunicat al ANOFM.

Principalele meserii ce se regasesc in ofertele angajatorilor pentru absolventii de studii superioare sunt : agenti asigurari, consilier vanzari, inspector asigurari, manager, consultant financiar, economist, ingineri in diferite ramuri de activitate.

ANOFM organizeaza, in data de 23 septembrie 2011, Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Bursa se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, respectiv 86 agentii locale si puncte de lucru.

Sursa: Realitatea.net