New Look si Intersoprt deschid magazine in Palas Iasi

Data publicarii: 29-09-2011 | Afaceri


Compania  Iulius Group anunta semnarea parteneriatului cu  Genco Trade  (parte a holdingului elen  Fourlis Group) pentru deschiderea magazinelor  New Look si Intersport in ansamblul multifunctional Palas din centrul Iasiului. 

Retailerul britanic de fashion New Look va ocupa o suprafata de aproximativ 500 mp in Palas Mall, facandu-si astfel intrarea pe piata din nord-estul Romaniei. Si magazinul brandului de articole sportive Intersport va fi pozitionat in Palas Mall, pe o suprafata de aproximativ 880 mp. In reteaua de mall-uri Iulius, Intersport este prezent la Timisoara si Suceava.

Despre New Look si Intersport

Infiintat in  1969,  New Look este unul dintre cei mai mari retaileri  britanici  de imbracaminte, cu 613 magazine in Marea Britanie si 305 in Franta sub denumirea Mim. La acestea se adauga  27 magazine  New Look in  Franta si  Belgia si francizele din Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuwait si Arabia Saudita. New Look ofera ultimele tendinte in materie de vestimentatie, incaltaminte si accesorii in principal pentru femei, barbati, adolescenti si copii. 

Intersport este cea mai mare retea de magazine de articole sportive din lume, prezenta in Romania din 2004, cu 16 magazine. Brandul comercializeaza marci consacrate pe piata de profil precum Nike, Adidas, Puma, Reebok etc., precum si  produse proprii in colectiile 2 McKinley, Etirel si Energetics, care acopera aproape toate activitatile sportive individuale si de echipa.  Articolele  Intersport  sunt structurate pe trei departamente: textile, incaltaminte  si hardwear (aparate de fitness, rachete de tenis, mingi, accesorii etc.).