Unde gasim cele mai bune credite de nevoi personale fara garantii

Data publicarii: 29-09-2011 | Finante-Banci

Daca la creditele garantate cu garantii imobiliare, se prefera imprumutul in euro datorita dobanzii mai mici, la cele negarantate preferinta se intreapta catre moneda nationala, si datorita perioadei mai scurte de creditare.

Banca Nationala a anuntat de curand ca doreste sa restrictioneze acordarea de credite de nevoi personale la o perioada maxima de 5 ani. Sa vedem care sunt cele mai avantajoase credite acordate in lei, pe o perioada de 5 ani si a caror valoare este de 15000 lei.

Banca Transilvania are cea mai buna oferta prin Practic BT, cu o dobanda situata la nivelul de 12.8%, si o rata lunara care ajunge la 340 lei. Clientii bancii care isi vireaza salariul intr-un cont bancar la Banca Transilvania beneficiaza de o reducere de dobanda in valoare de 0.25%, rata lunara scade cu 2 lei la valoarea de 338, o economie de 120 pe intreaga durata de creditare.

BRD ofera creditul Expresso cu o dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, de 7.5% si comision de administrare platit lunar la sold de 0.4%, dobanda DAE (dobanda anuala efectiva) ajunge la 14.17%, iar prima rata lunara este de 373 lei. La achizitionarea creditului se incheie si o polita de asigurare pentru deces si invaliditate, la un cost de 0.087% din sold.

Integral in MoneyCenter.ro