ASIROM si actiunile de responsabilitate sociala corporativa (CSR)

Data publicarii: 30-09-2011 | Finante-Banci


Cu ocazia lansarii de catre Vienna Insurance Group a generoasei actiuni de voluntariat "Social Active Day”,  ASIROM isi anunta intentia de a realiza, ca parte a Programului "Ziua Activitatilor Sociale ASIROM”, o baza de date prin care ONG-urile sunt invitate sa-si promoveze oportunitatile de voluntariat. 

Aceasta baza de date, denumita "Ajutor ASIROM”, este necesara pentru ai ajuta pe cei peste 1.500 de angajati ai ASIROM sa fie la curent si sa se implice mai usor in proiectele de voluntariat ale ONGurilor din toata tara.  

Prin lansarea acestei baze de date, compania noastra isi propune pe de o parte sa incurajeze si sa usureze implicarea angajatilor in proiecte comunitare, iar pe de alta parte sa arate angajamentul companiei fata de ideea de voluntariat corporativ, in contextul in care anul 2011 este Anul European al Voluntariatului.  

 ASIROM invita astfel toate ONGurile care ofera oportunitati de voluntariat sa se inscrie in baza de date "Ajutor ASIROM” la adresa de e-mail: ziuaactivitatilorsociale@asirom.ro

Cum se pot inscrie ONG-urile in cadrul baze de date "Ajutor ASIROM” 

Primul pas este completarea Formularului de inscriere cu informatii despre organizatie si despre oportunitatile de voluntariat oferite. Acesta trebuie trimis pe adresa de email ziuaactivitatilorsociale@asirom.ro, in prima faza, pana la data de 31 octombrie 2011.

Organizatiile care vor trimite Formularele de inscriere completate vor fi evaluate in functie de criterii precum: oportunitatile de voluntariat concrete, existenta unei persoane specializate pentru managementul voluntarilor, experienta organizatiei in lucrul cu voluntarii, modalitatile de recunoastere a meritelor voluntarilor, etc.  

Ulterior, organizatiile selectate vor tine legatura cu echipa CSR din ASIROM, pentru a publica noutati referitoare la oportunitatile de voluntariat pe care le ofera, dar si cu privire la activitatile incheiate (rezultate, impresii, fotografii etc.). 

Formularul de inscriere pentru organizatii il puteti gasi accesand ACEST LINK