Cum l-a iertat Sarbu pe tradatorul Mandruta

Data publicarii: 04-10-2011 | Media

Surse media sustin ca revenirea lui Lucian Mandruta in trustul Pro, pe functia de director de creatie al Mediafax Group, ar putea fi una simbolica.

Revenirea lui Lucian Mandruta, pe vremuri unul dintre cei mai importanti pioni ai Antenelor, in ograda trustului MediaPro este catalogata de analistii pietei media "cel putin ciudata".  Este foarte bine stiut faptul ca majoritatea celor care au plecat din compania condusa de Adrian Sarbu erau considerati "tradatori si nerecunoscatori pentru lucrurile care li s-au intamplat",scrie Adevarul

Mandruta fusese recompensat, pe vremea cand lucra in Pro si la "Ziarul Financiar", cu 1% din actiunile "ZF". Insa a fost silit de Sarbu sa renunte la acel procent, dupa ce a parasit compania. "As fi vrut sa raman, dar el n-a mai vrut. A fost decizia lui, nu a mea. Eu am fost loial acelei companii - nu am purtat vorbe sau planuri mai departe", a spus Mandruta in acelasi interviu. 

Mandruta a fost numit, incepand de la 1 octombrie, director de creatie al Mediafax Group, compania de print a lui Adrian Sarbu, parintele Pro TV si actual CEO al CME. Informatia despre venirea lui Mandruta la Mediafax Group a fost confirmata pentru "Adevarul" de catre Orlando Nicoara, managerul grupului de presa. El a spus ca nu a fost definitivata inca modalitatea de angajare a lui Mandruta, daca va deveni angajat al grupului sau daca va lucra prin compania de PR pe care o detine.

Integral in Adevarul