Cum reduci costul facturii lunare de telefonie

Data publicarii: 04-10-2011 | IT&C

Costul cu abonamentele de telefonix fixa sau mobila reprezinta in aceste zile una dintre cele mai importante cheltuieli din bugetul nostru lunar.

Verifica daca chiar ai nevoie de toate abonamentele pe care le platesti

In mod normal un singur abonament de telefonie mobila ar trebui sa-ti acopere toate necesitatile de comunicare, mai ales atunci cand in jur sunt atatea posibilitati de comunicare gratis: skype, diverse variante de messenger, etc.

Daca in acest moment ai pe langa un abonament de telefonie mobila si unul de telefonie fixa verifica-i acestuia din urma utilitatea, cate apeluri efectuezi lunar cu acesta, e mai ieftin astfel sau ai putea sa folosesti doar telefonul mobil si sa faci astfel o economie?

De multe ori operatorii de cablu TV vin cu oferte la pachet de cablu TV, telefonie fixa si internet, oferta ce pare la prima vedere irezistibila. Incercati sa vedeti daca nu cumva contractand aceste servicii separat puteti obtine un pret mai bun decat daca le-ati lua cumulat. Cu atat mai mult daca nu aveti nevoie de unul dintre cele 3 servicii oferite.

Verifica daca ai cel mai potrivit abonament

O factura medie de telefonie mobila in Romania este de aproximativ 52 de lei conform unui studiu realizat in 2010 de Gallup, asa incat daca lunar factura de telefon este mult mai mare decat aceasta valoarea ar fi bine sa verificati care este cauza.

Integral in MoneyCenter.ro