Facturile NextGen Communications pot fi platite si prin reteaua PAYPOINT

Data publicarii: 04-10-2011 | Finante-Banci

Incepand cu aceasta luna, clientii NextGen Communications isi pot plati facturile si prin reteaua PayPoint, in una din cele 6.000 de locatii - indiferent de orasul de resedinta. Pana la acest moment, facturile NextGen se puteau achita in cele 60 de magazine NextGen, 61 de magazine Romtelecom, cat si prin intermediul sistemului bancar.

Serviciul este disponibil tuturor clientilor NextGen Communications, fara costuri suplimentare, in magazinele de proximitate ce poarta insemnele PayPoint. In aceste locatii, comerciantul se va ocupa in intregime de efectuarea tranzactiei, de la scanarea codului de bare de pe factura (sau de pe o copie a acesteia), pana la incasarea in numerar a banilor de la consumator si emiterea unei chitante de confirmare a platii. 

Semnarea noului parteneriat pentru colectare plati dintre NextGen si PayPoint, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, raspunde nevoilor clientilor NextGen de a beneficia de noi metode moderne de plata a facturii.

Serviciile PayPoint constituie o modalitate simpla, sigura, convenabila si rapida de plata a facturilor, concomitent cu efectuarea cumparaturilor zilnice. Consumatorii pot gasi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania sau pe www.next-gen.ro.