Realitatea TV se sparge intre Ghita si Elan

Data publicarii: 07-10-2011 | Media

Compania care administreaza insolventa Realitatea Media a reziliat contractul de management cu Asesoft. Mutarea a deschis cutia Pandorei la sediul postului de stiri. Ieri a fost o zi plina la Realitatea Media, compania care opereaza licenta Realitatea TV.

Focul care a aprins fitilul a fost anuntul companiei Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, prin care rezilia contractul de management dintre Realitatea Media si Asesoft, companie controlata de Sebastian Ghita. Anuntul a fost urmat de numeroase declaratii ale ambelor tabere - patronul Elan Schwartzenberg si Ghita - si de e-mailuri catre angajati. Sebastian Ghita nu se lasa batut si ameninta sa falimenteze Realitatea Media.

Sorin Enache, directorul general al Realitatea, a fost desemnat sa administreze compania sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management a fost denuntat incepand de ieri. Legea insolventei permite aceasta actiune: "In vederea cresterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/ lichidatorul poate sa denunte orice contract (...)".

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: