Schimbare de management in subsidiara din Romania a grupului Lasselsberger

Data publicarii: 10-10-2011 | Afaceri

Incepand cu data de 29 septembrie 2011, Christian Morath a renuntat la conducerea si la pozitiile de presedinte alConsiliului  de Administratie si de administrator al Lasselsberger SA si, respectiv, Sanex SA.

Noul director general propus de catre managementul grupului este domnul Kurt Ternegg.

Managementul grupului Lasselsberger isi exprima pe aceasta cale satisfactia ca un om cu o experienta manageriala extinsa ca a dl. Ternegg se alatura echipei de conducere.

Domnul Kurt Ternegg este cetatean austriac, are 41 de ani si are, pe langa studiile de comert si administrarea afacerilor, o lunga cariera profesionala in banci de investitii si industrie.

Impreuna cu echipa locala de management din Bucuresti si Cluj Napoca, Kurt Ternegg va tinti spre urmatoarele obiective in cadrul grupului Lasselsberger: optimizarea tuturor proceselor interne fundamentale, consolidarea si extinderea profitabila a pozitiei de lider de piata, dezvoltarea sortimentului si a politicii de brand precum si asigurarea calitatii si eficientei. Tinta clara este crearea unei baze pentru un viitor prosper al organizatiei din Romania, pentru investitii viitoare, printr-un management de succes, motivat si de inalta calificare.

Domnul Ternegg va fi sprijinit in dificila sa sarcina de catre echipa locala de management (Vanzari, Financiar, Logistica, Juridic) cu care va colabora indeaproape.

Pentru a intari relatia apropiata cu clientii si pentru a creste si imbunatatii performantele de vanzari si marketing, dl. Ternegg va fi sustinut de catre dl. Eduard Macarescu impreuna cu intreaga sa echipa.