RCS&RDS, taxata pentru ca refuza sa transmita GSP TV

Data publicarii: 12-10-2011 | Media

Compania de cablu a fost amendata cu 10.000 de lei pentru ca nu vrea sa adauge in blocul de programe si televiziunea de sport.

Antena TV Group s-a plans din nou la CNA pentru ca RCS&RDS refuza sa transmita GSP TV si pentru ca a scos Antena 2 din pachetul de programe. Nu e prima data cand CNA discuta despre incapatanarea RCS&RDS de a adauga in pachetul de baza postul de sport al trustului Intact. GSP TV a devenit liber la retransmisie inca din aceasta vara, facand parte din posturile care intra in principiul must carry. Mai precis, principalele 25 de posturi comerciale, ordonate in functie de audienta, trebuie preluate obligatoriu de catre cablisti fara conditionari tehnice sau financiare. Chiar si asa, RCS&RDS s-a incapatanat sa adauge GSP TV in pachetul de programe.

Dupa mai multe somatii publice, CNA a decis ieri sa amendeze compania de cablu cu 10.000 de lei. In cazul in care RCS&RDS refuza in continuare sa transmita televiziunea de sport, compania risca sa primeasca in continuare amenzi ce pot ajunge pana la 200.000 de lei. "Asteptam ca RCS&RDS  sa se conformeze legilor in vigoare si sa introduca in pachetul de programe GSP TV, televiziune care este must carry", a declarat pentru "Adevarul" Cristian Cretu, Channel Manager GSP TV.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: