Ce masini conduc oamenii de afaceri din Romania

Data publicarii: 20-10-2011 | Auto

Antreprenorii romani prefera limuzinele si autoturismele de teren pentru siguranta si confortul pe care acestea le ofera.

Oamenii de afaceri din Romania isi aleg autoturismele in functie de siguranta si confort, si nu de pret. Cu toate acestea, masinile pe care le detin au preturi de cateva zeci de mii de euro. Marius Ghenea, proprietarul grupului Fit Distribution, conduce un Range Rover Supercharged din 2007. SUV-ul ofera putere, dar, in acelasi timp, lux, siguranta si confort. Masina ascunde sub capota un motor V8 cu o capacitate de 4.200 de centimetri cubi, care dezvolta aproximativ 400 de CP. "Aceasta masina mi se pare potrivita pentru mine, intrucat calatoresc mult prin zone cu relief montan", spune Marius Ghenea. Antreprenorul obisnuieste sa schimbe autoturismele o data la trei-patru ani. 

Stefan Vuza, proprietarul grupului Serviciile Comerciale Romane (SCR), este adeptul autoturismelor coupe. Dintre cele patru masini pe care le detine clujeanul, favorita sa este un Mercedes-Benz CL 600. Acesta mai are un autoturism tip limuzina, BMW Seria 7, un SUV, Toyota Land Cruiser si un Smart Cross Blade, primit cadou. 

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: