Programul Raiffeisen Trainee, la a patra editie

Data publicarii: 28-09-2006
Raiffeisen Bank a selectat 9 tineri absolventi pentru cea de-a patra editie a programului Raiffeisen TraineeRaiffeisen Bank a selectat 9 tineri absolventi pentru cea de-a patra editie a programului Raiffeisen Trainee, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Programul este dedicat absolventilor de invatamint superior in cadrul caruia fiecare participant are sansa sa cunoasca banca in detaliu, efectuând stagii in majoritatea directiilor din banca, timp de aproximativ noua luni.

In urma unui proces de selectie riguros desfasurat de Directia Resurse Umane, noua absolventi vor urma programul Raiffeisen Trainee, dupa care vor incepe o cariera in cadrul unei directii din Raiffeisen Bank. Anul acesta, pentru prima data, cei 9 stagiari sunt incadrati pe linii de business de la inceputul programului: 3 stagiari la divizia Retail, 3 stagiari la divizia Corporatii, 1 stagiar la divizia Operatiuni si IT si 2 la divizia Risc.

"Este datoria noastra sa investim in tineri care sa preia responsabilitati in domeniul bancar, mai ales in aceasta perioada in care România parcurge procesul de integrare in Europa. Suntem convinsi ca  tinerii vor reusi, asa cum au demonstrat toti cei din editiile trecute, ca sunt capabili sa faca fata provocarilor in echipa Raiffeisen. Experienta ne arata ca investitia in tineri reprezinta o reteta de succes, iar rezultatele bancii pe care o conduc demonstreaza acest lucru", a spus  Steven van Groningen, presedinte&CEO la Raiffeisen Bank.

"Oportunitatea de a cunoaste banca din interior, pas cu pas, cu suportul unor profesionisti in domeniu este cea mai potrivita cale de a invata de fapt ce inseamana activitatea bancara. Acest lucru nu ti-l ofera nici un curs din lume si tocmai de aceea aceasta experienta este atât de valoroasa", a spus Radu Ciocoiu, Raiffeisen Trainee editia 2005-2006.

Raiffeisen Bank deruleaza de câtiva ani doua programe pentru tineri: Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen, care au fost concepute pentru a deschide tinerilor absolventi drumul in cariera si pentru a strânge colaborarea bancii cu institutiile de invatamint superior din Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: