Romtelecom face angajari in mai multe orase din tara

Data publicarii: 21-10-2011 | HR/Cariere

Compania de telecomunicatii Romtelecom, detinuta de grupul elen OTE, face angajari in mai multe orase din tara, potrivit site-urilor de joburi. Romtelecom deruleaza o campanie sustinuta de recrutare de consilieri de vanzari in toate localitatile importante din tara, dar face angajari si pe partea tehnica sau administrativa.

Postul presupune activitate de teren in proportie de 75% din timpul de lucru. Se acorda comision din vanzari si bonus pentru indeplinirea targetelor (vezi anuntul de angajare aicii).

Pe langa posturile din vanzari, compania mai cauta analisti programatori, manageri de produs, manageri de portfoliu si manageri de proiect pentru Bucuresti, analisti de afacere, specialisti solutii tehnice si ingineri de sistem. Alte posturi vacante in Romtelecom: operatori telesales (Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara si Iasi), tehnicieni retea de acces (Ploiesti si Iasi), reprezentanti magazine (Resita, Bacau).

Firma de telecomunicatii angajeaza, de asemenea, specialist senior de recrutare pentru Bucuresti si specialisti suport in directia Juridica. Vezi posturile disponibile in Romtelecom aici sau aici.

Sursa: Realitatea.net