Zamfirescu Racoti Predoiu modifica structura de conducere pentru doua arii de practica

Data publicarii: 31-10-2011 | Diverse

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) modifica managementul departamentelor Dreptul Muncii si Imobiliar, incepand cu data de 1 noiembrie 2011, conducerea acestor arii de practica fiind transferata catre Anca Danilescu, partener in cadrul ZRP.

Lucian Danilescu, fostul coordonator al acestor doua departamente, urmeaza a se dedica unor proiecte personale, decizie luata si sustinuta de catre partenerii ZRP.

"Dreptul muncii si Dreptul imobiliar sunt doua arii de practica strategice ale firmei, iar Anca Danilescu a preluat deja coordonarea echipelor. Ii dorim lui Lucian Danilescu succes in proiectele sale viitoare”, a declarat Stan Tirnoveanu, Managing Partener Zamfirescu Racoti Predoiu.

La randul sau, Lucian Danilescu si-a exprimat dorinta ca, pe viitor, firma de avocati pe care o va infiinta, sa dezvolte raporturi de conlucrare profesionala cu ZRP, firma la care a debutat si s-a format in aceasta profesie.

Despre Zamfirescu Racoti Predoiu

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu este una dintre cele mai importante societati de profil din Romania si ofera servicii de asistenta juridica atat in domeniul avocaturii de business cat si in sfera litigiilor, arbitrajului si consultantei fiscale. Zamfirescu Racoti Predoiu este recomandata de anuarele internationale de specialitate pentru performantele sale in ariile de practica litigii, arbitraj, insolventa, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni si achizitii, dreptul muncii, energie si resurse naturale, proprietate intelectuala, drept imobiliar, piata de capital si drept fiscal.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: