Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati factura Orange la bancomatele bancii

Data publicarii: 01-11-2011 | Finante-Banci

Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati facturile Orange direct la bancomatele bancii, fara comision. Astfel, ATM-urile Raiffeisen Bank fac posibila plata facturilor emise de catre toti marii operatori de telefonie mobila.

Pentru a efectua o plata la bancomat, clientii bancii au nevoie doar de cardul lor de debit sau de credit si de detaliile de plata (codul de abonat si suma). Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat.

"Stim toti cat de neplacut este sa pierzi timp stand la o coada. Tocmai de aceea vrem sa ajungem cat mai aproape de clientii nostri, cu servicii de cea mai buna calitate care sa le economiseasca timpul si banii. Trecerea la canalele electronice de plata nu se va produce imediat, dar tot mai multi clienti descopera avantajele lor.

Doar in prima jumatate a anului, platile cu cardul la comercianti au crescut cu peste 22% fata de iunie 2010. In plus, aproximativ 90% dintre clientii nostri considera ca unul dintre punctele noastre forte sunt canalele alternative, iar 80% apreciaza functionalitatile oferite de bancomatele noastre”, au declarat reprezentantii bancii.

In prezent, Raiffeisen Bank are in portofoliu aproximativ 1,7 milioane de carduri emise, dintre care peste 350.000 sunt carduri de cumparaturi. Iar reteaua de bancomate a bancii cuprinde 1100 de ATM-uri, disponibile non-stop.

Banca pune la dispozitia posesorilor de card de debit multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: